Breaking News

PROIECTE

BATEREL – Revista „Reciclarea în jurul lumii”

https://www.flipsnack.com/CDFCCC5569B/revista-reciclarea-in-jurul-lumii-1hiw3i9zhm.htmlInformații proiect POCU /904/6/25, cod SMIS 146587 – ,,Profesionalizarea carierei didactice – PROF” se regăsesc accesând linkul: http://ccdhunedoara.ro/?a=83”


Inițiatorul proiectului: profesor Cazamir Mioara-Luminița (2021)

Dacă nu-ți place să  ieși în evidență în clasă, nu vrei să te simți judecat de colegi sau poate pur și simplu vrei să faci un schimb de experiență cu ceilalți elevi din liceu, am conceput această activitate de mentorat, unde vorbim despre lucruri importante și mai puțin importante.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Bonusul  neanunțat este ca regula „club” este FĂRĂ PROFESORI. Asta înseamnă că există un grup de voluntari(elevii ce au trecut deja prin experiența vieții de liceu) care vor împărtăși cunoștințele, opiniile si experiențele în materie de școală și BAC cu oricine dorește să se alăture discuției.

BENEFICII

  • Voluntarii recapituleză materia de BAC
  • Participanții au ocazia de a exersa teste și probleme cu persoane de vârsta lor
  • Extinderea zonei de comfort într-un mediu familiar
  • Schimb de experiență
  • Îți poți face prieteni noi

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu dirigintele/diriginta ta și să îi spui ce post ți-ai ales: voluntar sau participant. Voluntarilor li se va comunica ce să recapituleze și cum sa împărtăsească informația participanților.

Titlul: Butterfly Effect – Ajutor Pentru Viitor

Desfășurare: tot anul școlar!

Locația: sediul liceului L.T.M.V.Vulcan / on-line